Over Laserlux

Laser onthaarspecialist Houtvenne

laserontharen houtvenne

Het verhaal van Laserlux

We zijn het enige laser ontharingssalon in regio Houtvenne met het pijnloze en meest effectieve (laser)ontharingsapparaat de: Medioq Power diodelaser. Dankzij dit pijnloze en effectieve laserapparaat en expertise in ontharen kunt u bij Laserlux geholpen worden met uw ongewenste haar. Wilt u van uw ongewenste haargroei af, of meer weten over de behandeling en twijfelt u? Kom langs voor een vrijblijvend intakegesprek en een proefbehandeling.

Veilig en definitief ontharen

Wat onze effectieve (laser)ontharingsapparaat zo uniek maakt is dat het als enige 3 verschillende laser technieken combineert in een handstuk.

  • Alexandrite (alex 755 nm)
  • Diode (speed 810 nm)
  • Yag laser (1064 nm)

Zo kunnen wij voor het beste resultaat zorgen bij onze klanten. Deze unieke krachtige laser combinatie in een handstuk zorgt voor een geleidelijke verhittingsmethode waardoor de haarzakjes op een effectieve manier uitgeschakeld worden zonder de omringende huid te beschadigen. De ingebouwde contactkoeling in het handstuk voorkomt dat er brandplekjes ontstaan en maakt de behandeling aangenamer. Deze revolutionaire laser techniek maakt het laseren geschikt voor alle huidskleur en huidtype. Het is veilig, effectief en gelukkig nagenoeg pijnloos.

Mijn missie

Geen mensen meer met ongewenst haar in Belgie.

diode ice laser ontharen houthalen bij laserlux